HomeEchoscopie › Aanmelden echoscopie

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij EVA nadat u een verwijzing van uw verloskundige of gynaecoloog heeft gekregen. Om u aan te melden vult u onderstaand formulier volledig in. Na verzending wordt u binnen 3 werkdagen teruggebeld op het nummer dat u heeft aangegeven om de afspraak te maken. Indien het voor u niet uitkomt dat wij u bellen, mag u ook zelf bellen om een afspraak te maken één werkdag na het versturen van onderstaand formulier. Dit kan voor de locatie Doetinchem en Winterwijk op het nummer 0543 – 520 820 (08.30-13.00 uur).

U kunt een gemaakte afspraak afzeggen tot 24 uur tevoren. Daarna worden kosten in rekening gebracht.

Helaas kan het voorkomen dat het aanmeldformulier niet bij ons aankomt. Merkt u moeilijkheden bij het versturen van dit aanmeldformulier of hebben wij u niet teruggebeld binnen 3 werkdagen wilt u dan telefonisch contact met ons opnemen (0543-520820)?

Als u zich zowel voor de 13 weken echo als voor de 20 weken echo wilt aanmelden is het niet nodig om twee keer het formulier in te vullen. Bij het aanmelden voor de 13 weken echo zal de assistente vragen of u ook een afspraak voor de 20 weken echo wilt maken.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ik ga akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
* = Verplichte velden