HomeNieuws

Nieuws

Voordat u naar uw afspraak bij EVA komt

Voordat u naar uw afspraak bij EVA komt willen we u vragen de onderstaande punten door te nemen:

Alléén uw partner mag mee naar het onderzoek. 

Willen u en uw partner maximaal 24 uur vóór uw komst naar EVA de volgende vragen doornemen

* Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak (zonder neusverstopping)?

* Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

* Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? Met andere woorden: bent u in (thuis)isolatie?

* Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? Met andere woorden: bent u in quarantaine?

* Bent u in quarantaine, omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

* Komt u terug uit een land met een oranje of rood reisadvies en heeft u een afspraak bij EVA in de quarantaineperiode (10 dagen) daarna? 

Heeft u een of meerdere vragen met JA beantwoord dan vragen we u onze assistente te bellen voor het verzetten van de afspraak. Zij is elke werkdag bereikbaar op 0543-520820 van 8.30 tot 13.00 uur. Mailen mag ook: info@vca-eva.nl.

Heeft uw partner een of meerdere vragen met JA beantwoord dan mag hij/zij niet mee naar het echo-onderzoek.

Wij vragen u en uw partner een (niet medisch) mondkapje te dragen in de wachtruimte en in de echokamer.

* Als de echoscopist u binnenroept in de echokamer volgt u haar instructies op.

Bedankt voor de medewerking!

 


Route en wachten in Winterswijk

Lees meer...

20 weken echo nu wordt nu ingepland vóór 19+4 weken

De 20 weken echo wordt momenteel ingepland vóór 19+4 weken. De reden hiervan is dat het onderzoek dan nog verzet kan worden als u klachten heeft (hoesten, koorts e.d.) of in quarantaine bent. Omdat de 20 weken echo vóór 21 weken uitgevoerd moet worden hebben we 10 dagen tijd om de afspraak opnieuw in te plannen.

Wij vragen u om op tijd te bellen voor een afspraak, zodat we samen een goed tijdstip kunnen vinden voor het onderzoek.

 


Locatie Doetinchem

Sinds december 2019 is de locatie Doetinchem verhuisd naar de achterzijde van het gebouw aan de Groenestraat 1 (de voormalige logopediepraktijk). Als u de Groenestraat inrijdt is het de eerste afslag links. De rode deur is de ingang van EVA. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, de echoscopiste haalt u daar op.

Mocht er geen ruimte zijn in de parkeervakken daar dan raden wij u aan om te parkeren bij het Graafschapcollege (tegenover Hotel Ruimzicht) of bij het Slingeland Ziekenhuis. Er geldt een parkeerverbod in de wijk en er wordt regelmatig gecontroleerd.