Voordat u naar uw afspraak bij EVA komt (update per 20-12-21)

Voordat u naar uw afspraak bij EVA komt willen we u vragen de onderstaande punten door te nemen:

Willen u en uw partner/begeleider maximaal 24 uur vóór uw komst naar EVA de volgende vragen doornemen

* Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak (zonder neusverstopping)?

* Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

* Heeft u het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? Met andere woorden: bent u in (thuis)isolatie?

* Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? Met andere woorden: bent u in quarantaine?

* Bent u in quarantaine, omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

* Komt u terug uit een land met een oranje of rood reisadvies en heeft u een afspraak bij EVA in de quarantaineperiode (10 dagen) daarna? 

Heeft u een of meerdere vragen met JA beantwoord dan vragen we u onze assistente te bellen voor het verzetten van de afspraak. Zij is elke werkdag bereikbaar op 0543-520820 van 8.30 tot 13.00 uur. Mailen mag ook: info@vca-eva.nl.

ALLEEN UW PARTNER mag mee naar het onderzoek. Heeft hij/zij een of meerdere vragen met JA beantwoord dan mag hij/zij niet mee naar het echo-onderzoek. Dit is geen reden om het onderzoek uit te stellen. Als uw partner niet mee kan/mag dan komt u alleen.

* U draagt beiden een mondkapje in het SKB Winterswijk en in de wachtkamer en echokamer in Doetinchem.

* Als de echoscopist u binnenroept in de echokamer volgt u haar instructies op.

 

Bedankt voor de medewerking!