Voordat u naar uw afspraak bij EVA komt (update per 25-9-21)

Voordat u naar uw afspraak bij EVA komt willen we u vragen de onderstaande punten door te nemen:

Willen u en uw partner/begeleider maximaal 24 uur vóór uw komst naar EVA de volgende vragen doornemen

* Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak (zonder neusverstopping)?

* Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

* Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? Met andere woorden: bent u in (thuis)isolatie?

* Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? Met andere woorden: bent u in quarantaine?

* Bent u in quarantaine, omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

* Komt u terug uit een land met een oranje of rood reisadvies en heeft u een afspraak bij EVA in de quarantaineperiode (10 dagen) daarna? 

Heeft u een of meerdere vragen met JA beantwoord dan vragen we u onze assistente te bellen voor het verzetten van de afspraak. Zij is elke werkdag bereikbaar op 0543-520820 van 8.30 tot 13.00 uur. Mailen mag ook: info@vca-eva.nl.

Heeft uw partner/begeleider een of meerdere vragen met JA beantwoord dan mag hij/zij niet mee naar het echo-onderzoek.

* Als de echoscopist u binnenroept in de echokamer volgt u haar instructies op.

U mag een volwassen begeleider meenemen naar de 13 weken echo en de 20 weken echo. Voor elke andere echo geldt dat er een volwassen begeleider mee mag en eventueel een kind.

Bedankt voor de medewerking!