Voordat u naar uw afspraak bij EVA komt (update per 26-6-21)

Voordat u naar uw afspraak bij EVA komt willen we u vragen de onderstaande punten door te nemen:

Willen u en uw partner/begeleider maximaal 24 uur vóór uw komst naar EVA de volgende vragen doornemen

* Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak (zonder neusverstopping)?

* Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

* Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? Met andere woorden: bent u in (thuis)isolatie?

* Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? Met andere woorden: bent u in quarantaine?

* Bent u in quarantaine, omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

* Komt u terug uit een land met een oranje of rood reisadvies en heeft u een afspraak bij EVA in de quarantaineperiode (10 dagen) daarna? 

Heeft u een of meerdere vragen met JA beantwoord dan vragen we u onze assistente te bellen voor het verzetten van de afspraak. Zij is elke werkdag bereikbaar op 0543-520820 van 8.30 tot 13.00 uur. Mailen mag ook: info@vca-eva.nl.

Heeft uw partner/begeleider een of meerdere vragen met JA beantwoord dan mag hij/zij niet mee naar het echo-onderzoek.

In de gang en in de wachtkamer vervalt de mondkapjesplicht. Omdat het echo-onderzoek binnen 1,5 meter verricht wordt en langer dan 15 minuten duurt vragen we u als zwangere om een mondkapje te dragen tijdens het onderzoek.

* Als de echoscopist u binnenroept in de echokamer volgt u haar instructies op.

U mag een volwassen begeleider meenemen naar de 20 weken echo. Voor elke andere echo geldt dat er een volwassen begeleider mee mag en eventueel een kind.

Bedankt voor de medewerking!